hits
17.05.2017

17.Mai uten nasjonaldrakten

  • Skrevet 17.05.2017 klokka 21:41
  • Kategori: Outfit

God kveld. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som sitter godt plantet i sofaen hjemme etter en lang dag med mye god mat, kaker, drikke, frukt og bær. Jeg føler at jeg alene har spist mat for en hel hær siden jeg og Ola tross alt har vært i 3 selskaper å spist, spist og spist enda mer.

Dagen min startet med champagnefrokost, der jeg bare drakk appelsinjuice til maten siden jeg følte at jeg hadde fått nok promille natt til 17. mai. Etter frokosten tok gjengen seg en tur inn til byen for å se på 17.Mai toget, og vi var kjempe heldig med været. Ute temperaturen var ok, og solen tittet frem innimellom slagene. 

I dag valgte jeg å ikke gå for nasjonaldrakten, eller festdrakt som jeg har. Jeg valgte heller å bruke denne outfiten med en jenas fra cubus, en gammel bluse fra klesskapet mitt og sko fra Euro sko. 

-kristine


 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV