hits
17.05.2017

Røde lepper på den store dagen

  • Skrevet 17.05.2017 klokka 13:23
  • Kategori: Hverdag

Er det noe jeg virkelig liker, så er det den røde leppestiften min. Den bruker jeg flittig i anledninger som 17.mai, jul og alle andre anledninger det passer til.

Ellers ønsker jeg alle dere en riktig fin 17.mai feiring idag og håper alle dere der ute som brukte gårsdagen på fyll og fanteri kommer dere fort iløpet av dagen!, for min del syns jeg at det var godt å våkne opp frisk og rask! Hehe! Nå skal jeg dra å hjelpe min mor med 17.mai middagen også blir jeg å hente dattera min iløpet av dagen, som har vært hos pappen sin i natt. 
 

-Sarah

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV