hits
14.05.2017

Hipp hurra for fyllsyka

  • Skrevet 14.05.2017 klokka 13:48
  • Kategori: Hverdag

Nu har jeg akkurat fått kjæresten min til å sette på varmeovnen og nu skal Grandiosaen varmes, vannflasken ligger vesiden av meg og hodet mitt dundrer. Hipp hurra for fyllsyka.

Uansett om det ikke er så bra for hodet mitt akkurat nå å drikke så alt for mye alkoholholdig drikke, så var det sykt gøy å komme seg ut med noen venniner igår da det begynner å bli noen måneder siden sist gang jeg var ute og da jeg føler jeg har vært lite sosial den siste tiden. Og uansett om vi etterhvert mistet hverandre ute på byen så vil jeg si at jeg virkelig koset meg ute igår! Takk for en bra kveld jenter!


Vi blogges igjen når jeg blir bedre!

-Sarah 

Hege Kristin

14.05.2017 kl. 14:54
god bedring <3

kolpusjentene

14.05.2017 kl. 15:39
Hege Kristin: Takk <3
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV