hits
11.05.2017

Mitt beste tips mot vonde tanker

  • Skrevet 11.05.2017 klokka 19:58
  • Kategori: Hverdag

Mitt beste tips mot tankekjør, negative, deprimerende eller vonde tanker:

Det er rett og slett å ta deg selv i nakken, komme seg opp av sengen eller sofaen man ligger på og gjør noe ut av det! Gjøre ting man liker eller gjør noe ut av dagen, det hjelper så utrolig på. Det hjelper ikke å fortsette å ligge der med tankene. Jeg tok meg selv i å tenke for mye på vonde ting. Så jeg kom meg opp, fikset meg og kom meg ut av det mørke rommet. Så jeg sier bare fuck negative og vonde tanker, det skal ikke styre mitt liv.


Ellers ønsker jeg dere en riktig fin kveld videre, håper den blir fylt opp med positive tanker, positive ting og en positiv energi :-) forresten er det kommet en sak om russetiden min i Nordlys som du kan lese om her.

vi blogges!

-Sarah

Frustrertpappa

11.05.2017 kl. 20:15
Bra jobba å komme seg opp av senga og gi fingeren til de vonde følelsene! Jeg har akkurat skrevet et innlegg om noe av det samme, men om fokus på å skryte litt av seg selv, og være litt stolt over hva man faktisk får til her i livet, det kan være mye!

Du dere får kikke innom å lese om dere vil =)

Hilsen Lars Harald

kolpusjentene

12.05.2017 kl. 11:00
Frustrertpappa: Takk takk, noen ganger så må man bare gi fingeren til de vonde følelsene ja :-) Fint tema, kanskje jeg tar meg en titt :-) -Sarah
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV