hits
11.05.2017

Alt går til helvete.

  • Skrevet 11.05.2017 klokka 09:01
  • Kategori: Hverdag

Tror du på karma? Tja jeg tror delvis på det, og akkurat nå så lurer jeg på hvordan karmabanken til meg og Ola er siden alt går til helvete. Enten begynner vi å bli karmafattig eller så må det være en ond sky over meg og Ola. 

Hendelse 1: Først får vi vannlekkasje midt under eksamensstresset (i den første leiligheten vi leide), og vi måtte begynne å pakke ned møblene våre slik at kjøkkenet og gulvet kunne bli byttet ut pga. vannskadene.   

Hendelse 2: Så streiker oppvaskmaskinen. Vi var klar over at det var en gammel oppvaskmaskin, men vi var ikke klar over at den kom til å streike 2 uker etter at vi startet å bruke den. 

Hendelse 3: Så streiket klesvaskemaskinen i går kveld. Uheldigvis er garantien gått ut siden klesvaskemaskinen ble kjøpt inn for noen år siden, men den har vært ubrukt frem til for 3,5 mnd. siden. Grunnen til at den har vært ubrukt i flere år er fordi jeg bodde hjemme hos foreldrene mine og hadde egentlig ikke behov for egen klesvaskemaskin siden badet mitt aldri ble ferdig. Når jeg og Ola bestemte oss for å flytte inn i leiligheten som vi leier nå behøvde vi plutselig en klesvaskemaskin, og heldig som vi var hadde jeg en ubrukt klesvaskemaskin, som uheldigvis fungerte i 3,5 mnd. TYPISK... Dersom du har lyst til å sponse oss en ny klesvaskemaskin så er det bare og si i fra, hehe.Alle disse hendelsene har skjedd på 8 mnd.  

-kristine

Hege Kristin

11.05.2017 kl. 17:52
åh, så kjipt :/

kolpusjentene

12.05.2017 kl. 17:41
Hege Kristin: Ja det er så kjedelig når hverdagslige ting blir ødelagt =/
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV