hits
09.05.2017

Hode mitt surrer

Hodet mitt surrer i tanker, tanker om alt mulig. Jeg tenker mye på innleggelsen som jeg snart skal på. Jeg vil at det skal gå fort!, fort til innleggelsen, fort til man får svar på alt. Alt tar så lang tid, jeg føler det er synd jeg må gå rundt å vente så lenge på min innleggelse. Jeg har fått dato og beskjed om å ta kontakt med legevakten om formen forverrer seg. Jeg vil ikke være hjemme lenger men samtidig vil jeg jo det, med tanke på min datter. Jeg vil ikke gå lenger rundt å ikke vite, jeg vil ha svar nå og bli ferdig. Jeg er ikke den type personen som syter og klager mye, men nå, nå kjenner jeg på det. Jeg vil bare dra, få svarene mine også ta ting der fra. Nå går jeg bare rundt som vanlig, en vanlig hverdag som før, bare at nå har jeg med meg en medisinboks over alt hvor jeg skal, jeg må passe på klokkeslettene, at medesinene blir tatt til riktig tid, passe på å ha med smertestillende når jeg skal ut, itilfelle jeg trenger det.

Det er som jeg er i 2 bobler, i den ene boblen er jeg helt frisk og i den andre ikke. Jeg vet jo enda ingenting. Alt har tatt så lang tid, men samtidig er jeg jo så utrolig takknemlig. Takknemlig for at man får "gratis" behandling her i Norge. Sleppe å betale en regning på 100 tusen etter en innleggelse, viss det ikke hadde vært mer. Men så føler jeg denne ventetiden har tatt en evighet. Jeg teller nesten ned dagene nå. La bare alt gå fort, la meg bli ferdig med denne ventingen. La meg få svar! La meg slippe å ligge å tenke på dette klokken 3 midt på natten. 


 

 

-Sarah 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV