hits
29.04.2017

Igår var jeg å tokk MR av hodet

Som jeg har nevnt tidligere, så skulle jeg bli innlagt i Tromsø igjen på UNN. Men pga. Misforståelser så blir jeg ikke innlagt før litt senere i Mai og jeg var da bare å tokk MR igår. Jeg har enda ikke fått vite hva som "feiler" meg og har bare fått noen hint fra legen om hva det kan være. Jeg plages enda med hodepine, noe sløvhet i blandt, svimmelhet og noe annet. Jeg går på en god del faste medesiner som sikkert er med på at jeg klarer å fungere noenlunde normalt i hverdagen, noe som er viktig for meg med tanke på min datter. 

Da det enda er en liten stund så håper jeg på at legene gir meg lov til å jobbe litt imens jeg venter, da jeg savner gjengen min på jobb en god del. Også vil jeg avslutte dette innlegget med å si at jeg enda er positivt innstilt på at alt går bra til slutt, bare at ventetiden føles noe lang.


 

Vi blogges!

-Sarah 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV