hits
25.04.2017

Innkalling til forsvaret

  • Skrevet 25.04.2017 klokka 07:45
  • Kategori: Hverdag

God morgen

For ca. 4 år siden sa jeg farvel til førstegangstjenesten min og livet på båt. For noen måneder siden fikk jeg og O innkalling fra forsvaret igjen, men dette er en innkalling til Nytilføring. Jeg er litt usikker på hva det vil si, men jeg regner med at vi får en del informasjon når vi møter opp.

Nå sitter jeg i bilen trøtt i trynet, og med en åpen redbull. Vi er nemlig en full bil som er på vei til Garnisonen i Porsanger, et sted som jeg aldri har vært på. Vi har alle sammen fått innkalling fra forsvaret, og man er pliktig til å møte . Dersom man ikke møter opp uten gyldig grunn, så kan man bli strafferettslig vurdert. For min del syns jeg det er helt okei å ta meg en liten svipptur fra Hammerfest, så derfor passet det fint med denne innkallingen.

 

-kristine

Victoria Larsen

25.04.2017 kl. 09:19
Så spennende å se tilbake på! Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

kolpusjentene

27.04.2017 kl. 11:37
Victoria Larsen: Takk :) Ja det er spennende å se tilbake på minner :)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV