hits
21.04.2017

Du er altfor kroppsfiksert

Stakkars, stakkars mennesker... Jeg vet ikke hvor stor del av Norges befolkning som trener jevnlig, hvorfor i all verden gidder vi? I tillegg til å trene er noen mennesker like dom som meg, de kjøper nemlig et treningskort slik at man kan pine seg selv inne på tredemøllen. Det finnes også de menneskene som ønsker å pine seg selv med trening f.eks. ute i naturen. Hva er egentlig poenget med å trene? Er poenget å få en fit kropp, bli slankere, bli mer muskuløs eller er kanskje motivasjonen å få årets sommerkropp eller kanskje ta seg best mulig ut på bryllupet sitt?

Jeg mener at vi er en gjeng med tullinger som bruker tiden og energien vår på helsen vår. Hvorfor i all verden gidder vi? Vi kunne heller brukt tiden og energien på å ligge på sofaen å trykke på fjernkontrollen. Jeg vet av egne erfaringer at det er tids og energikrevende og finne den riktige tv kanalen å se på.

Den slanke og muskuløse sommerkroppen kan du drømme videre om, fordi det eneste vi får av å trene er sure sokker, tåre, svette, bedre humør og god samvittighet, og ikke minst sommerkroppen dersom vi jobber mot den. Lykke til folkens med den siste innspurten til sommerkroppen. Jeg er i full gang med trening, og sundt kosthold. Jeg håper at jeg klarer å holde treningsmotivasjonen oppe frem til jeg reiser på ferie.

 

-kristine

Guro

21.04.2017 kl. 09:21
Lykke til :)

kolpusjentene

21.04.2017 kl. 11:08
Guro: Takk :)

Victoria Larsen

21.04.2017 kl. 12:45
Kjempe flott skrevet! Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

kolpusjentene

21.04.2017 kl. 13:12
Victoria Larsen: så bra at du syntes det :D takk og i lige måde - Kristine

Gunnhild Resell

21.04.2017 kl. 20:28
Hehehe, bra det ikke bare er meg som er lei av å få den "Kroppsfiksert" kommentaren slengt etter seg :')

lykke til med sommerkroppen!

kolpusjentene

21.04.2017 kl. 21:17
Gunnhild Resell: Hehe takk :D
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV