hits
19.04.2017

Scooterførere lager stygge spor i snøen

  • Skrevet 19.04.2017 klokka 13:35
  • Kategori: Meninger

Huff, er det ikke helt forferdelig hvordan snøen blir seende ut etter en scooterfører har kjørt forbi? Jeg syns virkelig at det er helt forkastelig. Tenk alle de stakkars skigåerne som kommer forbi som må få oppleve sitt verste mareritt. Og som alle de scooterførerne sier «Det smelter jo bort til sommeren». PØH! Det tror jeg virkelig ikke på i det hele tatt. Jeg har selv opplevd og sett de grusomme permanente snøscootersporene som plutselig vistes en vakker sommerdag jeg var å gikk i skogen. Og jeg kan bokstavelig talt si at det var grusomt syn og øynene mine både svei og rant flere uker i strekk senere.  Og ikke snakk om alle de stakkars dyrene som blir helt vett skremt av den forferdelige lyden som kommer av snøscooteren, jeg har aldri opplevd et dyr som ikke bryr seg om det. Eller et dyr som faktisk også er redd en skigåer eller en gående person trur jeg er noe som ikke finnes. Jeg syns alle i dette Norges land burde være med på en innsamlingsaksjon "Ørepropper til alle dyr i villmarken Finnmark/Troms".

Jeg syns faktisk ikke at vi mennesker skal få leve og kose oss i det hele tatt, jeg syns vi skal kvitte oss med all snøscootere i dette kjære lille Norge. Kvitte oss med både scootere, biler, båter, fly og alt. La oss alle sammen gå, akkurat som dyrene. La dyrene få ta over, så kan vi dra hjem å pakke oss inn i beskyttelse. Hjelm, knebeskyttere, nakkekrage, nyrebelte, tåbeskyttere osv. La oss ikke tenke selv eller ta egne valg, la oss ikke lære av våre egne feil og la staten passe på oss. Slik at vi ikke skader oss. Vi må iallefall ikke finne på å gi scooterførerne i Norge noen frie områder eller flere løyper slik at de får koset seg med det dem Interesserer seg for og har brukt mange tusen kroner på. La oss bruke snøscooteren som pynt utenfor huset.

La oss skylde all forurensning på snøcooterførerne. La oss ikke snakke om helikoptrene som blir brukt til å ta fatt i disse såkalte snøscooterførerne eller alle bilene som blir brukt i hverdagen. La oss skyve det under teppet, ikke snakke om det. Det er jo ikke politiets feil? Dem kan jo heller ikke bruke hode selv, dem må jo bare følge det staten/politikerne ber dem om å gjøre. Det er jo alle scooterførernes feil som stakkars har måtte brukt noen tusen kroner på en scooter,hjelm og slede som skal ligge i kikkerten til politiet, slik at staten må bruke store ressurser på å ta disse stor kriminelle scooterførerne.

Man må passe seg, se over skuldrene og passe på å ikke bli sett utenfor løypen. Viss du drar på snøscootertur med familien så må du IKKE finne på å kose deg og helst ta med målebåndet slik at du kan legge det ned på bakken slik at politiet kan se det når dem kommer forbi. At du ikke passerer 1mm over 300 meters regelen. Da det kan være litt kjipt om du da sitter der med familien og dine barn å koser deg med grilling og is fisking og er litt utenfor løypen og plutselig kommer politiet å gir deg en bot på 15 tusen kroner, mens du sitter der å spiser pølser og koser deg med din familie. Da blir du plutselig kategorisert som stor kriminell. 

Sten Magne Andersen sitt bilde.

Ellers ønsker jeg dere en riktig fin dag videre, PS. jeg har ikke noe imot at dem som faktisk utøver idiotisk scooterkjøring blir tatt og bøtelagt. Her er det snakk om dem som kjører på en riktig måte og bruker hode. Og har heller ingenting imot skigåere, bare dem som tar seg tiden å klage på scooterførerne når det er like stor plass både for dem som ønsker å kjøre scooter og dem som ønsker å gå på ski. Vi alle har forskjellige Interesser.

Følg oss gjerne på vår facebookside HER

-Sarah 

Morgan Threeman

20.04.2017 kl. 13:53
Helt enig, nå må det bli mer tilrettelagt for scooterkjøring! Her er faktisk en veldig god dokumentar som snøscooter på litt under 5 min https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ kan være litt artig og faktisk se hvor lett det kan gjøres!

kolpusjentene

20.04.2017 kl. 14:11
Hehe, helt riktig :-)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV