hits
09.04.2017

Tilbake til Tromsø igjen

Snart går turen tilbake til Tromsø igjen med en ny runde med prøver og bilder, jeg ser virkelig fram til å bli ferdig med alt dette og dagen jeg kommer meg tilbake på jobb igjen. (Som er målet mitt) uansett om jeg vet at jeg må ta et skritt om gangen og jeg noen ganger kan bli litt utålmodig, så må jeg bare lytte til hva kroppen min sier og hva den tillater. Igår prøvde jeg forresten å ta på meg "full maske" igjen med extensions, sminke og vipper. Det tok ca. 15 minutter før jeg tok av alt extensions og fjernet både sminken og vippene igjen.

Vet ikke hva det var, men jeg trur jeg rett og slett har begynt å venne meg til den "naturlige" meg.  

Men før jeg reiser til Tromsø skal jeg dra på en liten påsketur sammen med min familie, kjæreste og datter uken som kommer. Den tiden skal jeg nyte og jeg ønsker alle dere lesere en riktig god påske også vil jeg minne dere på våres påskeegg konkurranse på våres facebookside HER, vinner trekkes onsdag! :-)

-Sarah 

Victoria Larsen

09.04.2017 kl. 16:14
Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

kolpusjentene

09.04.2017 kl. 16:53
Victoria Larsen: takk det samme :-)

Nora Piscopo

09.04.2017 kl. 18:38
Kos deg i tromsø :)

kolpusjentene

09.04.2017 kl. 18:45
Nora Piscopo: Takk :-)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV