06.04.2017

Min helse (oppdatering)

Det store spørsmålet: hvordan går det med meg?

For øyeblikket går det bra med meg, jeg er mer oppegående nu og helt siden mandagen har jeg klart å være med å hente og levere min datter til og fra barnehagen. Noe som har føltes utrolig deilig. Jeg føler meg nesten egentlig helt frisk igjen men med unntak av at jeg kan få plutselig sterk hodepine og noen gang bli skjelven av å stå oppreist i lengre perioder.

Jeg bruker dagene på å gjøre forskjellige ting, sette meg mål for dagen, denne bloggen og det å få tatt en del av hverdagen igjen til min datter å få den til å være mest mulig normal for henne. Jeg syns det er utrolig viktig med rutiner uansett om jeg er hjemmeværende, det får meg til å ikke falle helt ned i grusen og holde humøret mitt oppe.

For øyeblikket bor jeg i leilighet hos mine foreldre, så jeg får og har fått mye hjelp fra dem etter hendelsen. Noe jeg er veldig takknemlig for og som selvfølgelig er bra for min datter, å bo så nært sine besteforeldre. Og i morgen er den store dagen her, da skal jeg ENDELIG få tatt av plasteret mitt på hode. Jeg har brukt caps en del etter operasjonen da jeg rett og slett ikke gidder å ha masse blikk på det. Men samtidig så har jeg heller ikke brydd meg om det, det er jo bare et plaster? 
Vil du lese mer fra hendelsen?, da kan du gå inn på kategorier og under "Min helse(Sarah)"
 

Følg oss gjerne på vår facebookside HER

-Sarah 

Victoria Larsen

06.04.2017 kl. 12:57
Så flotte bilder :)

kolpusjentene

06.04.2017 kl. 14:04
Victoria Larsen: takk :-)
hits STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV