hits
31.03.2017

Jeg tvinger han til å lage meg mat

Helt siden sykehusoppholdet har jeg tvunget min kjæreste til å stå på kjøkkenet for meg fra morgen til kveld, vaske opp etter meg, rydde etter meg og gjøre alt jeg ber han om. Han får ikke fri 1 minutt en gang.

Neida, selvfølgelig er det bare tull.

Siden sykehusoppholdet har beskjeden til meg vært å ta det med ro og ikke anstrenge meg mer enn nødvendig med selvfølgelig en god grunn til og jeg merker formen min har forbedret seg for hver dag som går, jeg klarer mer, tåler mer for hver dag som går og jeg blir kanskje noen ganger litt for overivrig å får da beskjed om å gire ned igjen. Og han har selvfølgelig stått på kjøkkenet å laget meg mat, ryddet og vasket etter meg frivillig. Noe jeg også selvfølgelig setter så utrolig stor pris på og noe som jeg har sagt til han at jeg ønsker å gjøre i gjengjeld når jeg er blitt helt frisk. Jeg er så utrolig takknemlig for alt han har gjort for meg etter hendelsen og jeg føler meg heldig som har en så god kjæreste. (Ja, jeg har skrevet det opp til flere ganger nu). Men det er det som er sannheten, han er min yin og jeg er hannes yang og alt det der kliss, klasj kjærlighet på pinne.
-Sarah 

Victoria Larsen

31.03.2017 kl. 12:00
Jeg ønsker deg en god helg :-)

kolpusjentene

31.03.2017 kl. 12:10
Victoria Larsen: takk det samme-Sarah :-)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV