hits
28.03.2017

Hva skjedde dagen jeg ble lagt inn

Mange har spurt, noen lurer, noen vet ingenting enda og andre vet alt. Men iallefall, jeg tenkte å skrive et lite innlegg om hva som egentlig skjedde dagen jeg ble lagt inn og hva som "feiler" meg. 

Det var mandag og jeg og min datter hadde hatt forskjølelses symptomer hele helga, snørre randt, halsen klødde og vi hostet i kor. Da min datter også var syk den dagen så bestemte jeg meg på morgenen å ringe til sjefen på jobben å gi beskjed om at jeg ikke ble å komme på jobb den dagen pga. Sykdom. Litt før halv 9 ringer jeg og beskjeden blir gitt. Tiden går og formen min forverrer seg, så en melding blir gitt til barnefar om han kan hjelpe meg noen timer med frøkna våres slik at jeg sku kunne komme meg, noe han selvfølgelig sier ja til. Litt før 12 stopper jeg og min datter innom matbutikken slik at jeg fikk handlet inn yogurt, sjokomelk, paracett, c-vitaminer og alt annet som trengs når man ligger hjemme med forskjølelse. Så leverer jeg henne hos far før jeg kjører videre hjem og er da hjemme ca. Kvart over 12. 

Alt jeg hadde kjøpt inn la jeg på stuebordet før jeg 2 timer etter våkner med hukomelsestap og er forvirret. Det siste jeg husker som hendte er at jeg setter meg ned på knær rett forran stuebordet og faller med et stort smell med ansiktet på stuebordet. En lyd som har satt seg godt i minnet mitt. Jeg våkner med blod over alt, sykelig kvalme, blod på gulvet, på telefonen, på sofaen, i ansiktet, i munn og rett og slett overalt, jeg hadde en hovven leppe, det rant blod fra nesen og jeg hadde tungebitt og sjokomelken som mest sannsynlig hadde stått åpnet lå nå ut over hele stuebordet og på gulvet+alle de andre tingene jeg hadde lagt der lå ut over stuegulvet. Det første jeg gjør når jeg våkner til meg selv var å ringe min kjære som da får meg til å ringe legevakten før han slepper alt han har i hånda for å hente meg og kjører meg rett til legevakten. Der tar dem meg rett inn hvor dem tar noen prøver før jeg ble videre sendt med ambulanse til Hammerfestsykehus. Og Pga. Fullt sykehus blir jeg lagt i gangen der over natten med persiennere rundt meg, ct bilder blir tatt av hode og jeg blir derfra videre sendt med det første ledige ambulanseflyet til Tromsøsykehus. Noe jeg forresten ikke husker så veldig mye fra.

Det første jeg våkner til er flyet som lander litt hardt i Tromsø. I Tromsø blir jeg lagt inn på nevrokirurgiskavdelingen hvor jeg blir liggende noen dager og noen dager på pasienthotellet med min kjære, alt ettersom hvordan formen min var. Dem tar ct bilder, mr, blodprøver og masse andre prøver som jeg egentlig ikke husker hva heter. Noen dager etter blir jeg lagt inn i narkose på opprasjonsbordet for å ta vevsprøve. Som heldigvis gikk helt fint uten noen komplikasjoner. Jeg blir vekket etter narkosen og bruker noen dager på å komme meg før vi tokk veien videre hjem.

Nå er jeg kommet hjem og nu venter vi egentlig bare på svar, foreløbig vet vi enda ingenting og jeg bruker dagene på å slappe av og få såret til å gro. Kroppen min er mye sliten og jeg blir utrolig fort sliten så jeg ligger mye i ro for tiden så derfor setter jeg veldig stor pris på å ha denne bloggen nå. Og alle dere flotte lesere som legger igjen kommentarer, det setter jeg veldig stor pris på akkurat nå. Mitt mål framover er å bli frisk og rask igjen og komme meg på jobb og til min hverdag igjen.

- Sarah 

kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet frisør men for tiden hjemmeværende. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV