hits
27.03.2017

Idag sto jeg opp å følte meg bedre

Etter 1 uke på sykehus så var det godt å stå opp hjemme i Alta hos sin egen familie. Det skal ikke være noen hemmelighet at det kan være ganske så deprimerende å være på et sykehus over lengre tid. Så det å endelig være hjemme hos min familie og datter var helt utrolig deilig. Hjertet mitt smeltet når min datter kom springende inn på soverommet imorgest for å sjekke at jeg enda var hjemme, før hun sprang med bestemoren sin og dro avgårde til barnehagen. Jeg er så heldig som har et nettverk rundt meg med familie, venner, besteforeldre, barnefar til min datter, hannes familie, min kjæreste og alle andre rundt meg. Jeg har lyst til å gi alle dere en ordentlig god klem når jeg er kommet meg på beinan mine igjen. Jeg setter virkelig pris på dere alle sammen som har tatt et tak mens jeg har vært nede. 

Nu krysser jeg alle mine fingrer og tær på at dette går riktig vei og at jeg kommer meg fort på beinene igjen og at gud holder en hånd over meg framover.  

Og takk for alle fine ord jeg har fått fra dere lesere, jeg har lest alle kommentarene uansett om jeg ikke har hatt energi til å svare. 

-Sarah 

Lisa Rørvik

27.03.2017 kl. 10:56
Masse god bedring <3

Victoria Larsen

27.03.2017 kl. 11:36
Jeg ønsker deg en fin mandag :-)
kolpusjentene

Vi er 2 kusiner fra Finnmark som har valgt å starte denne bloggen sammen. For nærmere kontakt: kolpusjentene@hotmail.com Sarah: 23år gammel, boende i Alta, mamma til en prinsesse, ferdigutdannet og jobber til vanlig som frisør. Bruker fritiden på friluft, snescooter, interiør og mammalivet. Instagram: HoKolpus Kristine: 24år gammel, boende i Hammerfest, ferdigutdannet som sykepleier. Bruker fritiden på trening, shopping, reising, skolearbeid og venner. Instagram: Kristinekolpus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

STEG 4: LEGG INN KODER FOR KATEGORI OG ARKIV